همه چی برای شیمی

نمونه سوال،مطلب،مقاله،انیمیشن...

نمونه سوال،مطلب،مقاله،انیمیشن...

همه چی برای شیمی

من محمد قربانعلی پور، دانش آموز کلاس نهم مدرسه علامه حلی خوی هستم و نهایت تلاش خود را برای رفع نیاز های شما در زمینه شیمی از طریق این وبلاگ به کار خواهم برد.

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
طبقه بندی موضوعی

روش تولید پلاستیک طبیعی از لبنیات… :)

دوشنبه, ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۵، ۰۴:۴۵ ب.ظ

همه ی ما میدانیم که پلاستیک ها را به طور کلی از مواد و مشتقات نفتی تهیه می کنند. این عمل ابتدا در پتروشیمی ها اتفاق می افتد و گرانول یا فیلم ماده پلاستیکی تهیه شده و به بازار عرضه می شود. صنایع مختلف جهت تولید مواد پلاستیکی این گرانول ها را خریداری کرده و ضمن آمیختن با مواد مختلف آنها را به شکل محصولات پلاستیکی به بازار عرضه می کنند. در ایران مجتمع ها پتروشیمی مانند امیرکبیر، لاله، مهر، ایلام، شازند، تبریز و … انواع گریدها و پلیمرهای پلاستیکی را تولید می کنند.

اما در این مقاله من می خواهم به شما روش درست کردن پلاستیک طبیعی را با استفاده از مواد لبنی آموزش بدم. بله تعجب نکنید پلاستیک با مواد لبنی … 🙂

کل کاری که شما باید انجام بدهید این است که در مواد لبنی مولکول های حاوی کربن را به هم متصل کنید. حتما شما دلمه دلمه شدن شیر را موقع ترشیدن دیده اید….

مواد و لوازم مورد نیاز:

۱- نصف لیوان شیر یا خامه

۲- سرکه یا آبلیمو

۳- ماهیتابه

سختی آزمایش: متوسط

مدت زمان مورد نیاز: ۳۰ دقیقه

مراحل آزمایش:

۱- نصف لیوان شیر یا خامه را در یک ماهیتابه ریخته و به آرامی گرم کنید تا دمای آن افزایش یابد.

۲- به شیر نسبتا گرم شده به تریج مقداری سرکه  یا آبلیمو اضافه کنید، این عمل را تا زمان ژله ای شدن شیر ادامه دهید.

۳- ماهیتابه را از روی شعله بردارید و اجازه دهید تا خنک شود.

۴- محلول باقمانده در ماهیتابه را با آب سرد شستشو دهید.

۵- می توانید با قالب زدن مواد باقیمانده از پلاستیکی که تولید کردید لذت ببرید.

پلاستیک بدست آمده از انواع پلاستیک های خشک و سخت خواهد بود. این پلاستیک بر اثر واکنش اسید استیک موجود در سرکه یا اسید سیتریک موجود در آبلیمو با کازئین موجود در شیر یا مواد لبنی بدست می آید.

نکات ایمنی:

آزمایش حتما با حضور بزرگترها صورت بگیرد.

از استنشاق بخارات بعد از ریختن آبلیمو یا سرکه خودداری شود.

http://shimy123.blogfa.com

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۵/۰۲/۲۰
محمد قربانعلی پور

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">